Novinkou na trhu – Umyvadlová baterie Hansgrohe Finoris s intuitivním clic-clac systémem v chromovém provedení 76033000


Umyvadlová baterie Hansgrohe Finoris s clic-clacem je zcela novou přírůstkou na trhu koupelnových baterií. Tento produkt si získává stále větší popularitu díky své inovativní konstrukci a vlastnostem jako je vysoký průtok vody či výška baterie.

Clic-clac systém

Jedním z nejvýznamnějších prvků této baterie je intuitivní clic-clac systém. Tento systém umožňuje rychlé a snadné ovládání vypouštění vody a zabrání tak nechtěnému plýtvání vodou. Baterii jednoduše ovládnete pomocí jednoho kliku a můžete se tak soustředit na mytí rukou či zubů.

Chromové provedení

Umyvadlová baterie Hansgrohe Finoris je vyrobena v moderním provedení v chromované barvě. Tento styl se snadno hodí do jakéhokoliv prostoru a dokáže tak skvěle doplnit vzhled vaší koupelny. Baterie disponuje výškou 13,8 cm a ramínkem ve výši 11,3 cm, což je ideální pro různé velikosti umyvadel a pro různě vysoké osoby.

Vysoký průtok

Průtok baterie Hansgrohe Finoris dosahuje velice vysokých čísel, konkrétně až 5 litrů vody za minutu. Díky tomu si můžete být jisti, že se vám voda bude sypat rychle a účinně, což vám může ušetřit spoustu času. Nejenže vám pomůže ušetřit cenný čas, ale také ušetříte na vodném.

Pouťovejte si již dnes

Novou umyvadlovou baterii Hansgrohe Finoris s klik-clac systémem je možné již nyní pořídit prostřednictvím e-shopu Nábytek pro život. Zajistit si baterii můžete kliknutím na tentativní odkaz.

Umyvadlová baterie Hansgrohe Finoris s intuitivním clic-clac systémem