Vysoce kvalitní váza AmeliaHome Sevilla v pudrově růžovém provedení – rozměry 12,5*14

Váza Sevilla od značky AmeliaHome je vynikajícím doplňkem pro každý interiér. Tento exkluzivní předmět disponuje nádherným designem, který dokáže zdůraznit nejen krásu květin, ale celkově celého prostoru. Váza má na svém povrchu řadu tvarovaných prvků, které poutají pozornost a dávají jí osobitost.

Váza Sevilla je vyrobena ze skla v nádherné pudrově růžové barvě. Tento odstín je velmi moderní a vysoce žádaný pro svou krásu a snahu dokonale doladit každý interiér. Váza je vysoká 12,5 cm a má průměr 14 cm. Tyto rozměry jsou ideální pro stanovení květin s delšími stonky, které snadno upravíte na požadovanou výšku.

Ideální pro moderní interiéry

Váza Sevilla od AmeliaHome je dokonalým doplňkem pro každý moderní interiér. Díky svému designu působí velmi elegantně a dodává celému prostoru jedinečný šmrnc. Svými rozměry se hodí na různé místa, jako jsou police, komody nebo stoly. Kombinace růžové barvy a tvarovaných prvků, udělají z každého prostoru nádherný kousek.

Váza Sevilla nevynikne pouze v interiéru, ale dokáže perfektně zdobit i exteriér. V létě ji můžete umístit na terasu nebo altán a vnést tak krásu do vašeho venkovního prostoru.

Společnost AmeliaHome

AmeliaHome je značkou, která se specializuje na výrobu kvalitních a moderních bytových doplňků. Jejich hlavním cílem je poskytnout zákazníkům kusy, které nejen hezky vypadají, ale jsou také praktické a funkční.

Váza Sevilla je přesně takový předmět. Je skvělou dekorací, ale zároveň vám umožní si užívat krásu květin.

Nyní můžete mít vlastní kus této krásné vázy Sevilla v nádherné růžové barvě. Jednoduše klikněte na odkaz https://www.vybirejnabytek.cz/produkt/vaza-ameliahome-sevilla-pudrove-ruzova-velikost-12-5-14 a okamžitě si ji objednejte. Budete se rádi dívat na to, jak vám dodává kousek nádhery do vašeho interiéru.

Závěr

Pokud si chcete pořídit vázu, která zdůrazní krásu květin i celého interiéru, váza Sevilla od značky AmeliaHome je nejlepší volbou. Krásná pudrově růžová barva, tvarované prvky a dokonalé rozměry této vázy jistě udělají z vašeho domova místo plné elegance a krásy. Nezapomeňte se podívat také na další produkty ze stejné série a vybrat si ty nejkrásnější doplňky pro váš interiér.