Kvalitex představuje: Bavlněné povlečení Victoria bílá, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm


Dopřejte si toto stylové bavlněné povlečení s jemným romantickým vzorem. Bavlněné povlečení Victoria bílá od Kvalitexu je dokonalým doplňkem vaší ložnice. Tento kus nábytku vám přinese pocit maximálního pohodlí při odpočinku. Bavlněný materiál povlečení je velmi jemný a příjemný na dotek a skládá se z vysoké hustoty jemných přízí.

Nejlepší materiál na trhu

Kvalitex se zaměřuje na to, aby jeho produkty byly nejvyšší kvality, a to je přesně to, co můžete očekávat od Bavlněného povlečení Victoria bílá. Kvalitex používá pouze ty nejlepší materiály a zabezpečuje, aby všechny jeho produkty byly řádně testovány, aby byly zajištěny nejlepší možné vlastnosti tkaniny a výrobní proces. Bavlněný materiál, ze kterého je toto povlečení vyrobeno, zaručuje vyšší kvalitu a životnost.

Zapínání u povlečení

Je důležité vědět, že zapínání u povlečení není po celé šíři povlečení, ale je odšito 10 cm od kraje, aby se zabránilo vypadávání rohů přikrývky nebo polštáře. Proto můžete mít jistotu, že všechny části povlečení zůstanou na svém místě po celou noc a nebudou vás rušit při spánku.

Kvalitex se stará o své zákazníky

Kvalitex ví, jak důležité je mít dokonalý nábytek a právě proto se stará o své zákazníky. Pokud máte nějaký problém s produktem, který jste si zakoupili od Kvalitexu, můžete si být jisti, že vám bude poskytnuta nejlepší služba. Kromě toho máte možnost získat své peníze zpět, pokud nejste s produktem spokojeni.

Povlečení je vyrobeno s rozměrovou rezervou 5-7 cm, ale po vyprání dojde ke sražení materiálu na rozměry uvedené na obalu. Bavlněné povlečení Victoria bílá od Kvalitexu je vyrobeno v České republice a obsahuje 2x povlak na polštář o rozměru 70 x 90 cm a 1x povlak na přikrývku o rozměru 220 x 200 cm.

Pokud chcete zakoupit toto stylové bavlněné povlečení Victoria bílá, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm, navštivte tuto stránku.

Bavlněné povlečení Victoria bílá, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm

Bavlněné povlečení Victoria bílá, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm